Brynäs Mekano AB investerar i en Correa fräsmaskin.

Brynäs Mekano AB investerar i en Correa fräsmaskin.

Carlstad Machinetools säljer ytterligare en Correa fräsmaskin till Sverige.
Kunden heter Brynäs Mekano AB och återfinns i Gävle.

Correa Norma L55 och är som namnet avslöjar – 5.5 meter i X. Den är utrustad med Rundbord, Heidenhain 640, automatiskt indexerande fräshuvud, kylning genom spindel, verktygsväxlare, dubbla spåntransportörer samt löstagbart V/H rundbord Ø1000 med dubbdocka.
Maskinen har också programvara för övervakning av produktion och maskinhälsa, samt teleservice.
Mer om maskinen finner ni på: https://www.nicolascorrea.com/en/norma-l

Maskinen har 5 års garanti och levereras komplett med installation och utbildning. Correa är kända för sin höga kvalitét och långa livslängd. I slutändan handlar det om en stor vinst för de kunder, som väljer en maskin med hög effektivitet och lång livslängd.
Installation sker i början av nästa år.

– Detta blir 11e affären tillsammans med Correa.
Bakom försäljningen ligger ett hårt arbete med att ta fram ett bra koncept för den svenska marknaden och våra kunder. Sveriges verkstäder förväntar sig en genomgående hög kvalité. Förutom maskinen och utrustningen så innefattar det även transport, installation, garanti, service, utbildning, underhåll, reservdelar och allt “runt om”. Vi har förhandlat både om villkor och priser med Correa och andra samarbetspartners, ex. Heidenhain, Siemens, Iscar, Renishaw, m.fl. för att skapa en bra helhet.

/Michael Larsson
Carlstad Machinetools AB.

Comments are closed.