Carlstad Machinetools med agenturer på EMO Milano

Carlstad Machinetools med agenturer på EMO Milano

Den 18-23e September hålls den största maskinmässan i Europa – EMO. Carlstad Machinetools kommer att vara där för att träffa er kunder på plats i Hannover, tillsammans med våra agenturer.

Vi representerar nedanstående tillverkare på den svenska marknaden.

CORREA – Hall 13, C51.
Ett märke som gjort sig känt för sina kraftfulla, robusta och avancerade fräsar. Med en genomsnittlig livslängd på 33 år så kan Correa erbjuda 5 års garanti på sina maskiner. Maskinerna är också högteknologiska med mjukvara för att analysera och övervaka bearbetning i realtid.
Carlstad Machinetools har utvecklat ett helhetskoncept för Correas maskiner som innefattar transport, installation, garanti, service, utbildning och verktygspaket.
Detta har resulterat i 12 nyförsäljningar till den svenska marknaden sedan starten av 2021. Vi har nu referenser inom alla maskinsegment från Correa på svensk mark.
För att komma till tillverkarens websida: https://www.nicolascorrea.com/en

PINACHO – Hall 16, D21.
Pinacho, en spansk svarvtillverkare som funnits sedan 50-talet.
Tillverkaren bygger prisvärda CNC och TEACH-IN svarvar, som går att utrusta med C-axel, Y-axel,  drivna verktyg, hydrauliska stödlager, hydraulchuckar, mm. Carlstad Machinetools har levererat över 100 svarvar från Pinacho till svenska kunder genom åren. Flertalet referenser finns.
För att komma till tillverkarens webbsida: https://www.pinachocnc.com/en/

Kontakta oss för mer information eller om ni vill besöka någon av våra leverantörer.
Kontaktuppgifter: Info@cmabs.se
Mvh, Carlstad Machinetools AB.

Comments are closed.