Carlstad Machinetools säljer en Correa Norma 25

Carlstad Machinetools säljer en Correa Norma 25

Carlstad Machinetools säljer ytterliggare en Correa bäddfräs till Sverige.
Denna ska till Guldsmedshyttans Mekaniska AB.

Maskinen heter Correa Norma 25 och är som namnet avslöjar – 2.5 meter i X. Den är utrustad med Heidenhain 640, indexerande huvud, kylning genom spindel, verktygsväxlare och spåntransportör. Den har också programvara för övervakning av produktion och maskinhälsa, samt teleservice. Mer om maskinen finner ni på: https://www.nicolascorrea.com/en/norma

Maskinen har fem års garanti och levereras tillsammans med en veckas utbildning. Correa är kända för sin höga kvalitét och långa livslängd. Det finns många verkstäder med gamla Correor som fortfarande står i produktion, de har stått där sedan 80- och 90-talet. I slutändan handlar det om en stor vinst för de kunder, som väljer en maskin med hög effektivitet och lång livslängd.

Installation sker Augusti 2022.

– Detta är den sjätte försäljningen, vi har haft en otrolig start tillsammans med Correa när vi blickar tillbaka för att summera året.

Bakom försäljningen ligger ett hårt arbete med att ta fram ett bra koncept för den svenska marknaden och våra kunder. Sveriges verkstäder förväntar sig en genomgående hög kvalité. Förutom maskinen och utrustningen så innefattar det även transport, installation, garanti, service, utbildning, underhåll, reservdelar och allt “runt om”. Vi har förhandlat både om villkor och priser med Correa och andra samarbetspartners, som Iscar och Renishaw, för att skapa en bra helhet.


Comments are closed.