Carlstad Machinetools säljer två Correa till Rottne Industri.

Carlstad Machinetools säljer två Correa till Rottne Industri.

Carlstad Machinetools säljer två nya bäddfräsar till Rottne Industri.

Maskinerna är en central del i en stor investering om 40 miljoner som företaget gör, ni kan läsa mer om detta på Cision: https://news.cision.com/se/rottne-industri-ab/r/rottne-industri-storsatsar-investerar-40-miljoner-kronor

Maskinerna till Rottne heter Correa Fenix 60 och är fullutrustade med: Heidenhain 640, indexerande huvud 6000 rpm, roterande bord med W-axel, kylning genom spindel, verktygsväxlare, renishaw probar och spåntransportörer. De har också programvara för övervakning av produktion och maskinhälsa, samt teleservice.
Mer om modellen finner ni på: https://www.nicolascorrea.com/en/fenixMaskinerna har fem års garanti och levereras tillsammans med totalt fyra veckors utbildning, samt tillhörande dokumentation.

Bakom försäljningen ligger ett hårt arbete med att ta fram ett bra koncept för den svenska marknaden och våra kunder. Sveriges verkstäder förväntar sig en genomgående hög kvalité. Förutom maskinen och utrustningen så innefattar det även transport, installation, garanti, service, utbildning, underhåll, reservdelar och allt “runt om”. Vi har förhandlat både om villkor och priser med Correa och andra samabetspartners för att skapa en bra helhet.

/Alexander Klevenfeldt,
Carlstad Machinetools.

Comments are closed.