Correa utökar serviceorganisationen i Sverige.

Correa utökar serviceorganisationen i Sverige.

Carlstad Machinetools som är generalagent åt Nicolas Correa, har nu fått uppdraget att skapa och leda en större serviceorganisation i Sverige:
– Efter en lyckad start med försäljningen kommer ett framtida behov av service behöva fyllas.
Därför har vi tillsammans med Correa, startat upp en ny serviceorganisation för att täcka detta.

Correa besökte oss i December 2021 och vi lade då upp en strategi för framtiden. Genom ett samarbete med NC Service, Svizza AB och Karl-Henrys har vi nu över 30 man till förfogande. Företagen har blivit godkända och auktoriserade av Correa i Spanien.

Det finns en väldigt stabil grund i denna organisation: NC Service har utfört service åt Correa i över 30 år. Svizza och Karl-Henrys har utfört många installationer med oss på begagnade Correor.
Vi har arbetat med dessa tre bolag som partners sedan starten 2010, så att utöka våra samarbeten till att omfatta även nya Correa-maskiner var för oss ett självklart och naturligt val.

Vi arbetar med människor och företag som har lång erfarenhet, bred kunskap och ett gott rykte på marknaden. Service ingår alltid på de nya maskiner vi säljer under garantitiden. Efter garantitiden utgått erbjuder vi fortsatt service och underhåll. Correa startades 1947 och har idag ca 350 anställda. Correa har också en egen serviceavdelning på 50 man som utför service och åker till sina maskiner vid behov.

Tack vare sin höga kvalitét och starka service kan Correa erbjuda upp till 5 års garanti på hela maskinen. Det är den enda tillverkaren inom verktygsmaskiner som erbjuder detta.

Comments are closed.