Reservdelar till Correa & Anayak i Sverige

Reservdelar till Correa & Anayak i Sverige

Carlstad Machinetools tillhandahåller reservdelar för nya och begagnade Correa & Anayak maskiner i Sverige. Vi kan hjälpa kunder bra med våra direktkontakter till fabriken, och vi får samtidigt enklare att identifiera kunder som potentiellt söker en ny ersättningsmaskin.

Som kund är man välkommen att höra av sig direkt till Carlstad Machinetools för reservdelar.
För att byta reservdelar på begagnade Correor eller Anayak maskiner, så rekommenderar vi att man använder sig av auktoriserade bolag.

Vi bistår även servicetekniker och servicebolag med reservdelar till maskiner de utför reparationer på. Det finns många servicetekniker i Sverige som är duktiga på Correa, vilket är naturligt eftersom det sålts hundratals Correor till Sverige sedan 80-talet.

Vi har sedan årsskiftet utökat reservdelshanteringen till att omfatta även äldre begagnade maskiner. Detta är ett steg för att ytterligare centralisera Correas helhet runt Carlstad Machinetools. Vilket kan härledas till utökningen av serviceorganisationen förra året: https://www.cmabs.se/nicolas-correa-utokar-serviceorganisationen-i-sverige/

Comments are closed.