Carlstad Machinetools säljer ännu en Correa bäddfräs till Sverige

Carlstad Machinetools säljer ännu en Correa bäddfräs till Sverige

Carlstad Machinetools säljer ännu en Correa bäddfräs till Sverige.
Kunden heter Södra Cell och återfinns i Mönsterås.

Correa Xperta 25 och är som namnet avslöjar – 2.5 meter i X. Den är utrustad med Rundbord, Heidenhain 640, indexerande huvud, kylning genom spindel, verktygsväxlare och spåntransportör. Den har också programvara för övervakning av produktion och maskinhälsa, samt teleservice. Mer om maskinen finner ni på: https://www.nicolascorrea.com/en/xperta

Maskinen har fem års garanti och levereras komplett med installation och utbildning. Correa är kända för sin höga kvalitét och långa livslängd. I slutändan handlar det om en stor vinst för de kunder, som väljer en maskin med hög effektivitet och lång livslängd.

Installation sker i början av nästa år.

– Detta blir 8e affären tillsammans med Correa.
Bakom försäljningen ligger ett hårt arbete med att ta fram ett bra koncept för den svenska marknaden och våra kunder. Sveriges verkstäder förväntar sig en genomgående hög kvalité. Förutom maskinen och utrustningen så innefattar det även transport, installation, garanti, service, utbildning, underhåll, reservdelar och allt “runt om”. Vi har förhandlat både om villkor och priser med Correa och andra samarbetspartners, som Iscar och Renishaw, för att skapa en bra helhet.

/Alexander Klevenfeldt, Försäljningsansvarig.
Carlstad Machinetools AB.

Comments are closed.